
Malzemeler:
1 kg. süt
12 yemek kaşığı şeker
8 yemek kaşığı irmik
1/2 yemek kaşığı buğday nişastası
Yapılışı:
Tüm malzemeler bir tencerede karıştırılır ve orta ateşte koyulaşıp göz göz olana dek pişirilir. Yapışmaması için tart kalıbı ıslatılır, puding kalıba boşaltılır. Buzdolabında soğuduktan sonra kalıptan ters olarak çıkarılır. Çukur kalan kısma çilek dilimleri, nar ve tuzsuz antep fıstıkları döşenir. Afiyet olsun.
10 yorum:
selamlarrrr-yeni siteniz hayırlı olsun-sevgiler canımmm
yemekkahvekokusu
yeni adresin hayırlı olsun canım...ellerine sağlık...
SEMANIN KAPILARININ SONUNA KADAR ACILIP RAHMETIN SAGANAK SAGANAK YADIGI BOYLE BIR GECEDE DUSEN DAMLALARIN SENI SIRILSIKLAM ETMESI DILEGIYLE KANDILIN MUBAREK OLSUN.
Canım bende blogcuyu şimdilik bıraktım.
Bir müddet tarif eklemeyeceğim oraya.
Hayırlı olsun yeni adresin.
Sevgiler.
İyi kandiller.
hayırlı olsun
hayırlı kandiller...
hayirli kandiller arkadasim dualarda bulusalim...bu arada yeni siten hayirli olsun...
yeni adresain hayırlı olsun başarılar
MERHABALAR-SEVGİLER KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN CANIM
slm canim nasilsin
sana hayirli ramazanlar diliyorum sevgilerimle
yeni siten hayirli olsun cok nefis olmus irmikli pudding
ugurbocegi1
canım nerelerdesiniz güzel tarifler eklenmiş yine -yukarıdaki börek içinde annenizin ellerine saglık-sevgiyle öpüyorum canım
yemekkahvekokusu
Yorum Gönder